(+4) 0743-300-500 office@brokerauto.ro
Ai descoperit site-ul unde vizitatorii se transforma in clienti fericiti

Politica de Confidentialitate

 

 

Prezenta Politica de Confidentialitate („Politica”) cuprinde o descriere si se refera la datele personale colectate prin platforma web https://www.brokerauto.ro/.

 

1.            Scopul

Datele personale” sau ”informatiile personale” sunt orice fel de element de date care ne permite sa te identificam ca persoana. Prelucrarea datelor cu caracter personal este guvernata de catre Regulamentul 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal (”GDPR”) si completat in Romania prin Legea nr. 190/2018.

Acest document evidentiaza: (a) datele personale pe care le colectam de la tine, (b) cum intentionam sa folosim aceste date si (c) ce drepturi ai in legatura cu aceste date si cu prelucrarea lor.

2.            Cine controleaza datele tale personale si cum ne poti contacta?

Potrivit legislatiei, compania noastra, CAR AND LEASE BROKER SRL, este operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentru a proteja informatiile tale personale.

Potrivit legislatiei, tu, persoana fizica – reprezentant legal al companiei beneficiara a serviciilor noastre sau persoana aflata in orice fel de relatie cu compania noastra, esti o „persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a-ti permite sa iti exerciti cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si tu, persoana vizata.

2.1.        Datele noastre de contact

Mai jos gasesti datele noastre de identificare si de contact:

Denumire

CAR AND LEASE BROKER SRL

Sediul social

Strada Liveni nr. 22, Sector 4, Bucuresti

Numar registrul comertului

J40/10786/2016

Cod unic identificare

36418579

Telefon:

0743 300 500

E-mail

office@brokerauto.ro

In masura in care ai nelamuriri, observatii sau reclamatii cu privire la noi sau la datele tale personale pe care le prelucram, ne poti trimite oricand un e-mail la adresa de mai sus.

2.2.        Datele autoritatii de supraveghere

Daca crezi ca apare o problema cu prelucrarea datelor personale, o sa te rugam sa ne trimiti mai intai o cerere la adresa mentionata anterior - vom depune toate eforturile pentru a rezolva cererea ta in cel mai scurt timp, pe cale amiabila.

De asemenea, poti depune o plangere la autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal. Pentru Romania, datele de contact le gasesti mai jos:

Nume

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon:

+40.318.059.211 sau +40.318.059.212

E-mail

anspdcp@dataprotection.ro

3.            Ce informatii colectam de la tine?

Colectam de la tine urmatoarele informatii:

·         Numele complet;

·         Adresa de e-mail;

·         Numarul de telefon;

 

4.            Cum colectam informatiile?

Colectam datele personale direct de la tine, atunci cand completezi formularele din platforma web (contacteaza vanzatorul, formular comanda, formular buy back), contractezi serviciile companiei (achizitie, leasing, rent a car, asigurari, etc) sau te abonezi la newsletterul nostru.

5.            Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor personale?

Vom folosi informatiile/datele tale personale in urmatoarele modalitati pe baza urmatoarelor temeiuri legale:

Datele Personale

Scop

Temei Legal

 

 

Numele complet

Adresa de e-mail

Numarul de telefon

 

Contactarea pentru transmiterea informatiilor solicitate

 

Interes legitim: pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru a pastra evidenta corespondentei.

 

 

Numele complet

Adresa de e-mail

Numarul de telefon

Adresa domiciliu/corespondenta

 

Contractare servicii

 

Incheierea unui contract: prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract;

 

Adresa de email

Abonarea la newsletter

Consimtamant exprimat prin bifarea casutei si transmiterea adresei de email.

6.            Daca nu vrei sa furnizezi aceste informatii?

Nu trebuie sa ne furnizezi datele tale personale. Cu toate acestea, daca alegi sa nu o faci, nu vom putea sa iti raspundem solicitarilor.

7.            Cum protejam aceste informatii?

Intelegem cat de importanta este securitatea datelor personale si luam masurile necesare pentru a proteja clientii nostri si alte persoane ale caror date le prelucram de accesul neautorizat la datele personale, precum si de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucram in activitatea curenta.

Am implementat urmatoarele masuri tehnice si organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal:

Minimizarea datelor. Ne asiguram ca datele tale cu caracter personal pe care le prelucram sunt limitate doar la cele necesare, adecvate si relevante pentru scopurile declarate in aceasta politica.

Restrangerea accesului la date. Incercam sa restrangem cat mai mult accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucram la minimul necesar: angajati, colaboratori si alte persoane care au nevoie sa acceseze aceste date pentru a le prelucra si a duce la indeplinire un serviciu. Partenerii si colaboratorii nostri sunt supusi unor obligatii stricte de confidentialitate (fie statutare, fie legale).

Masuri tehnice specifice. Utilizam tehnologii care sa asigure securitatea clientilor nostri, incercand intotdeauna sa implementam cele mai optime solutii pentru protectia datelor.

Asigurarea exactitatii datelor tale. Cateodata este posibil sa iti cerem sa confirmi exactitatea sau actualitatea datelor tale pentru a fi siguri ca ele reflecta realitatea.

Instruirea personalului. Ne instruim si testam constant angajatii si colaboratorii cu privire la legislatia si cele mai bune practici in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal.

Anonimizarea datelor. Acolo unde putem, incercam pe cat posibil sa anonimizam/pseudonimizam datele cu caracter personal pe care le prelucram, astfel incat sa nu mai putem identifica persoanele la care acestea se refera.

8.            Cu cine impartasim datele personale?

Furnizorii nostri de servicii vor avea acces la informatiile tale personale. Aceasta este necesara pentru a-ti furniza informatiile solicitate, pentru a incheia contractul de achizitie/leasing, pentru a-ti transmite newsletterul solicitat.

Partenerii nostri sunt urmatorii:

-      mentenanta website – ARTIA SOFT SOLUTIONS SRL

-      CRM – ARTIA SOFT SOLUTIONS SRL

-      Leasing – IDEA LEASING IFN SA, BCR LEASING IFN SA, RAIFFEISEN LEASING IFN SA, TIRIAC LEASING IFN SA, PREMIUM LEASING , BT LEASING IFN SA, GARANTI LEASING, LEASE PLAN, IMPULS LEASING IFN SA,ARVAL, PORSCHE LEASING, PORSCHE MOBILITY

-      Newsletter – MAILCHIMP

-      Asigurari - VLT EXPERT BROKER DE ASIGURARE SRL, EUROINS, CITY, GROUPAMA, OMINASIG, ALLIANZ, ASIROM, UNICA, GENERALI, GRAWE

Vom putea fi nevoiti sa furnizam datele personale catre urmatorii in anumite circumstante limitate:

·         Consultanti externi (precum avocati);

·         Autoritati publice sau organisme judiciare.

In orice moment vom decide sa acordam acces datelor tale personale catre altcineva, ne vom asigura ca exista metode de securitate adecvate implementate pentru a-ti proteja confidentialitatea.

9.            Vor fi datele personale transferate in afara SEE?

Prin natura obiectului de activitate, nu va fi necesar sa transferam date cu caracter personal in afara SEE. Daca pe cale de exceptie se va intampla acest lucru, vom implementa proceduri adecvate pentru a asigura protectia datelor, a drepturilor si libertatilor tale fundamentale in timp ce datele tale personale se afla in afara SEE. Daca doresti mai multe informatii despre asta, te rog sa ne contactezi la detaliile prevazute in Sectiunea 2.1 de mai sus.

10.          Cat timp stocam datele personale?

Datele colectate cand solicitati informatii sau vreti sa contactati vanzatorul, vor fi pastrate in baza de date 10 ani de la transmitere, apoi anonimizate.

 

Datele colectate pentru incheierea si executarea contractelor de achizitie/leasing/rent a car/asigurari, vor fi pastrate pe perioada derularii contractului si apoi pentru o perioada de 10 ani, ulterior datele in format electronic din baza de date vor fi anonimizate, iar contractele in forma fizica distruse.

 

Datele colectate pentru newsletter, vor fi stacate in baza de date pana la dezabonare, apoi sterse/anonimizate.

 

Uneori, este posibil sa avem nevoie sa tinem o copie a datelor tale personale pentru o perioada mai lunga de timp, in cazul unei dispute de exemplu, pentru a investiga bresele de securitate sau pentru a ne conforma obligatiilor legale. Nu vom stoca niciodata datele tale personale pentru mai mult decat este necesar.

In toate cazurile, informatiile tale personale vor fi distruse in mod securizat odata ce perioada de stocare descrisa mai sus a expirat.

11.          Care sunt drepturile tale?

Ai anumite drepturi in ceea ce priveste datele tale personale pe care le prelucram, inclusiv:

·         dreptul de a fi informat despre cum colectam si folosim aceste date (informatii pe care le gasesti in aceasta politica de confidentialitate);

·         dreptul de a avea acces la informatiile pe care le detinem despre tine;

·         dreptul de a rectifica datele daca consideri ca sunt incorecte/inexacte/incomplete;

·         dreptul de a ne cere stergerea datelor (doar in cazul in care ne bazam pe consimtamantul tau pentru prelucrare);

·         dreptul de a primi o copie de pe orice informatii am detine despre tine;

·         dreptul de a te opune prelucrarii datelor tale personale in scopurile enumerate anterior. Cu toate acestea, trebuie sa ai in vedere ca nu este un drept absolut, ci suporta anumite limitari.

12.          Consimtamant

Acolo unde consimtamantul este folosit pentru prelucrarea datelor, ai dreptul de a-ti retrage consimtamantul in orice moment si sa ne ceri sa oprim prelucrarea datelor tale.

Iti vom spune despre implicatiile acestui fapt si vom urma optiunile tale in acest sens.

13.          Schimbari la aceasta politica de informare

In masura in care vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a te informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.


Politica privind fisierele Cookies

 

1. Introducere

Prezenta Politica privind fisierele cookies se aplica tuturor utilizatorilor paginii de internet https://www.brokerauto.ro/.

Informatiile prezentate in continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor de catre CAR AND LEASE BROKER SRL, in contextul navigarii utilizatorilor pe aceasta pagina de internet.

2. Ce sunt cookie-urile?

Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie si la tehnologiile similare prin intermediul carora pot fi colectate informatii in mod automat.

Un „Internet Cookie” (termen cunoscut si sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezinta un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul carora se acceseaza internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisa de un web-server catre un browser (de ex.: Edge, Firefox, Chrome). Cookie-urile odata instalate au o durata de existenta determinata, ramanand „pasive”, in sensul ca nu contin programe software, virusi sau spyware si nu vor accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului pe al carui echipament au fost instalate.

Un cookie este format din doua parti:

·         numele cookie-ului; si

·         continutul sau valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe pagina de internet asociata web-serverului respectiv.

3. Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet:

Cookie-urile sunt utilizate pentru a asigura functionarea site-ului si pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experienta mai buna de navigare si informatii adaptate interesului fiecarui utilizator in parte si anume pentru:

·         imbunatatirea utilizarii acestei pagini de internet, de exemplu prin retinerea numelui si a adresei de e-mail completate cand ati transmis o solicitare, astfel incat data viitoare sa le gasiti deja completate;

·         memorarea faptului ca ati vazut mesajul de informare privind cookie-urile si ati acceptat sau nu utilizarea celor non-functionale;

4. Care este durata de viata a cookie-urilor?

Durata de viata a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Exista urmatoarele categorii de cookie-uri care determina si durata de viata a acestora:

·         Cookie-uri de sesiune – un „cookie de sesiune” este un cookie care este sters automat cand utilizatorul isi inchide browserul.

·         Cookie-uri persistente sau fixe – un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie care ramane stocat in terminalul utilizatorului pana cand atinge o anumita data de expirare (care poate fi in cateva minute, zile sau luni) sau pana la stergerea acestuia de catre utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

5. Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Anumite sectiuni de continut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terti, adica nu de catre CAR AND LEASE BROKER SRL, caz in care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terti („third party cookie-uri”).

Tertii furnizori ai cookie-urilor trebuie sa respecte, de asemenea, regulile in materie de protectie a datelor personale.

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti:

·         Google Analytics: pentru analiza traficului si obtinerea de statistici anonime privind modul de utilizare a site-ului.

·         Facebook

·         Hotjar

6. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet:

Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet pot fi plasate urmatoarele cookie-uri:

a.     Cookie-uri functionale: cele necesare pentru functionarea site-ului.

b.     Cookie-uri non-functionale: cele care imbunatatesc calitatea site-ului, dar nu sunt necesare pentru buna sa functionare.

a. Cookie-uri functionale

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferintele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel incat setarea din nou a preferintelor in cazul vizitarii ulterioare a paginii de internet nu mai este necesara.

b. Cookie-uri non-funcționale

Aceste cookie-uri sunt introduse de rețelele de afiliere în momentul când traficul este redirecționat prin serverele respective după un click pe un link afiliat din articolele noastre. Această secțiune este deci mai degrabă informativă. Dacă nu doriți cookie-uri de afiliere, nu faceți click pe linkuri de afiliere sau folosiți ulterior uneltele puse la dispoziție de rețele sau setările browserului pentru a le șterge.

Cookie-uri /pixeli de la terte parti folosite prin intermediul acestei pagini de internet:

Cookie-uri

Nume companie

 Tip cookie

_ga, _gid

Google Analytics,

 Cookie-uri necesare pentru analiza site imbunatatire experienta si continut pentru utilizatori

_fbp

Facebook Pixel

 Cookie-uri necesare pentru a va oferi reclame potrivite pentru Dvs. De asemenea, prin acestea se limiteaza afisarea lor si ne ajuta pentru masurarea eficientei campaniilor de marketing. 

_hjid, _hjIncludedInSample

Hotjar

Acest cookie este setat atunci când primul client acceseaza o pagină cu scriptul Hotjar. Este utilizat pentru a persista ID-ul utilizatorului aleatoriu, unic pentru acel site din browser. Acest lucru asigură că comportamentul în vizitele ulterioare pe același site va fi atribuit aceluiași ID de utilizator.

 

Pentru mai multe detalii, consultați politicile de protecție a datelor precum și ghidurile de administrare a preferințelor utilizatorilor și posibilitățile de dezactivare oferite de companiile care gestionează aceste servicii, după caz.

 

Google Analytics

Categorie: Analiză

Scop: Web analytics

Politici: https://www.google.com/analytics/terms/gb.htmlhttps://support.google.com/analytics/answer/6004245

 

Facebook

Categorie: Publicitate

Scop: Remarketing

Politici: https://www.facebook.com/privacy/explanation

 

Hotjar

Politici: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/, https://help.hotjar.com/hc/en-us/articles/115011789248.

 

7. Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit recunoasterea browserului. Aceasta pagina de internet recunoaste browserul pana cand cookie-urile expira sau sunt sterse.

8. Particularizarea setarilor browserului in ceea ce priveste cookie-urile

In cazul in care utilizarea cookie-urilor nu este deranjanta iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina de internet este folosit doar de catre dumneavoastra, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare.

In cazul in care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luata in considerare setarea pentru stergerea datelor individuale de navigare de fiecare data cand browserul este inchis. Aceste setari se gasesc in browserul vostru.

9. Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face aceasta pagina de internet mai dificil de vizitat, atragand dupa sine limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie sau sa fie acceptate cookie-uri de la o pagina de internet anume.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari pot fi accesate, ca regula, in sectiunea „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului tau. Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare:

·         Cookie settings in Internet Explorer

·         Cookie settings in Firefox

·         Cookie settings in Chrome

·         Cookie settings in Safari

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, puteti sa ne contactati la telefon  0743 300 500 sau email office@brokerauto.ro.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru
Iti vom trimite cele mai competitive si recente oferte din parcul nostru.